sábado, 3 de julio de 2010

BERENAR DE FI DE CURS

                         
Divendres passat tingué lloc la festa de cloenda del curs 2009-2010 per als nostres Bitxets.
Es tractà d'un acte senzill però molt entranyable, en el qual es va fer entrega a cadascun dels xiquets d'una orla que els servirà de record de les seues primeres passes en el món de l'esport.
La vesprada començà amb uns jocs de Rugby dirigits per Juanet i un entrenador de l'escola de Rugby de Cullera que esta temporada ha obtés resultats molt destacats a nivell nacional. Estos jocs varen fer les delícies dels nostres Bitxets i dels monitors que es quedaren encantats de la seua implicació i el seu bon comportament.
Per a tancar l'acte, el director esportiu de l'escola (Jose Cardo) va dirigir unes paraules als xiquets i als pares, agraïnt la seua presència, no només eixa vesprada si més no, al llarg de tot l'any, destacant el seu recolzament que ha fet molt més fàcil la tasca dels qui fa un parell d'anys començàrem amb molta il·lusió este projecte comú vinculat als clubs de Sueca i Cullera. En les seues paraules, Jose va aprofitar per anunciar el fins després (segur que tornarà...) de la nostra monitora Lara que començarà el pròxim any una nova etapa esperem que molt profitosa en la seua vida.
Finalment, es va preparar un berenaret amb delícies dolces i salades de les quals donaren compte tant els xiquets com els pares i entrenadors...
I per a l'estiu, ja ho sabeu... a passar-ho molt bé i per a aquells que vullguen, l'escola no tanca del tot les seues portes perquè les competicions continuen i l'escola dels Bitxets ha arribat a un acord de col·laboració amb el club de natació per tal que es pugueu apuntar a un preu reduit als cursos de natació d'estiu.
US ESPEREM AL CURS 2010-2011 ! ! ! ! !

No hay comentarios:

Publicar un comentario