lunes, 21 de junio de 2010

Maria...la Bitxeta de Benifaió.María Beltran , va ser la única Bitxeta, al triatló de Benifaió. Un triatló que es disputava en unes instal.lacions molt boniques, i amb la organització del Triesport Roquette de Benifaió, amb una escola molt nombrosa, i amb el que els pares estan volcats per complet en aquest projecte, tal i com em comentava la presidenta del club.En quant a lo esportiu, dir que Maria, va fer una carrera molt , molt bona. A l'aigua, va ixir la primera, i tot i parar.la un dels voluntaris, va aguantar als llocs capdavanters. Em vaig permetre medir els 200m de Maria, i la veritat, és un orgull que Marieta estiga nadant ja en ixos temps.

Els seus pasos cada 100m: 1:43.19, el primer 100, i 1:51:84 el segon Després a la bici, va saber aguantar en el grup de la 3ª a la 6ª, tot i que la majoria d'elles tenien més envergadura que Maria.

Després de la transició, Maria es plantava 4ta en meta a escasos segons de la 3ª , que arribava justeta de forces. En canvi Maria, entrava molt sencera, i en ganes de més. Ojo al parcial de Maria en el últim km, 3'59'', després de baixar.se de la bici.Vos dixe un video fet , i algunes fotos... enhorabona Maria, i la pròxima cita, a Bétera, el 3 de juliol.1 comentario: