martes, 8 de junio de 2010

Triatló de Puçol ( Per Maria Beltran)










Hola a tots vos dixe el relat de Maria Beltran , en la seva participació en el triatló de Puçol.


Vaig fer els 200 metres nadant acabant molt bé, tercera, però quan vaig agafar la bici i vaig pujar, un jutge va i me diu que pare, que tinc la cadena de la bici fora i que me la tinc que posar jo a "soletes" (això ho dic perquè estava allí davant del jutge i ni em va ajudar a posar-la) vaig acabar els 6 quilòmetres en bici prou bé, perè baixant de la bici vaig caure i la veritat és que ja no tenia massa ganes de continuar, vaig deixar la bici al seu lloc i vaig arrancar a córrer per a fer els últims 750 metres a peu. En total vaig acabar huitena, degut a la mala sort que vaig tindre aquell dia i espere que no es torne a repetir.


Maria.

4 comentarios:

  1. Collí Marieta!!!!! Estàs feta tota una reportera... jajajjaja... Sobre el resultat, ja saps el que et diem sempre els teus entrenadors; ara és moment d'agafar experiència i no t'has preocupar tant per la posició en que quedes. Si sent novateta en açò i pasant-te tot el que et va passar vares fer una molt bona carrera, quan tingues experiència i agafes un dia de bona sort... maremeua... faràs por... jajajja

    ResponderEliminar
  2. Anim Maria eres una campeona,

    Besets

    Meybel

    ResponderEliminar
  3. Maria, Vicam i altra gent si necessiteu algu q entrene els nanos, puga decicarlos classes extra de natació adaptada a cada individualitat, una sessió de jocs acuátics i me pogueu donar feina, millor ok?

    M'encantaria cuidar de les vostres criatures.

    adeu.

    ResponderEliminar