lunes, 20 de junio de 2011

Triatló Cross de Manises







Manises, donava lloc de nou, al seu triatló cross. Per als nostres Bitxets, anava a ser un repte difícil d'aconseguir, ja que , no estan acostumats a la tècnica que requerix la bicicleta btt.





Aixina i tot, tots ells , van ser ben valents i aconseguiren acabar les seves carreres , a base de sofriment i coratge. Enhorabona a tots ells.










En categoria Infantil, van participar: Kiko Rocher, Pablo Lujan, Alba Sancalixto i Maria Beltran. Els xics, van poder observar, el gran nivell que hi ha a la seva categoria, mentre a les xiques se'ls nota i molt la experiència acumulada, competició rere competició.










En quant a la categoría aleví, tres representants vam tindre. Per una banda Arantxa Llopis, la qual després de punxar al calfament, sols va voler disputar la natació, mentre que en xics, el lluitador Raul Alarcón, va fer tota la seva prova amb gran ànim i Xavi Navarro, que va desenvolupant.se dintre de la seva categoria , obtenint grans resultats.










Ja en categoria prebenjamí, el nostre Jorge, q vé malacostumant.nos des de ja fà mesos, va obtindre altra victoria, de les que li agraden a ell, amb patiment fins a última hora i amb remuntada inclòsa.










Enhorabona a tots, i ens vegem a la propera cita a Bétera.










No hay comentarios:

Publicar un comentario