jueves, 2 de junio de 2011

Tri Benifaió, i entrenament acuatlètic a Cullera





Aquest ha segut un cap de setmana molt intens.



Si pel matí, els nostres monitors, estaven d'una manera o altra, involucrats amb el triatló de Cullera, per la vesprada tocava el torn als nostres Bitxets a Benifaió.


Les primeres en eixir a escena , les més majors, les infantils. Allí vam contar amb la participació de Maria B. i d'Alba. Les dos ho van fer genial, i van acabar als llocs 5 i 7. Destacar els parcials de natació de Maria, en ixos 400m (1'40''-1'44''-1'50''-1'50''), i com no ixa 3ª millor marca a peu d'Alba.



Després era el torn dels alevins, amb Arantxa, Maria F. i Xavi. Arantxa i Maria van fer una carrera molt semblant i entraren al lloc 10 i 11, i molt satisfetes.

Xavi, per la seva part, va fer una prova de menys a més, fent una molt bona carrera a peu.



Ja per últim, Jorge, en prebenjamí, ens donà una nova alegria, en una carrera que es va decidir en la carrera a peu , i on Jorge, va fer un canvi de ritme que no va poder aguantar el seu company.



Enhorabona a tots.




Per altra banda, el diumenge vam organitzar, com ve seent habitual, un aquatló a Cullera, just en la zona on es celebra el triatló. Allí van acudir nombrosos Bitxets amb els seus familiars, qui no

van parar d'animar en tot moment.






La gent que acudia a la platja , mirava amb curiositat qui eren aquelles cosetes que es menejaven tan apresa, i que igual estaven corrent , que igual estaven nadant.

Vam fer dos proves, una amb els més menuts, els microbitxets, i altra amb la resta. Totes van estar molt competides, i a la fi, tots ens ho vam passar genial.

Ja teniu les fotos penjades.









No hay comentarios:

Publicar un comentario