lunes, 17 de octubre de 2011

DUATLÓ D'ALMORADÍ

Este diumenge, la nostra Bitxeta Mar es va estrenar com a duatleta en competició oficial i va disputar amb Víctor el I duatló per parelles d'Almoradí.
Es tractava d'una modalitat de duatló que s'havia perdut des de feia uns anys i que resulta molt interessant. Els dos duatletes corren amb una sola bicicleta i poden intercanviar-se-la quan i on vullguen. La única regla és que no poden anar els dos dalt de la bici i que han d'entrar junts a meta.
Finalment, Víctor i Mar recorregueren els 20 km de la prova en 1 hora i 34 minuts i, el més important de tot és que Mar va quedar molt satisfeta i estem segurs que per fi, este any la veurem en alguna que altra competició demostrant-se a ella mateix del que és capaç.
Esperem que esta siga una bona entrada en la temporada 2011-2012, de la que esperem grans alegries i, sobre tot, molta presència dels nostres Bitxets a les diferents competicions que tindrem.
Recordeu que la nostra filosifia és justetament eixa. Tractar de superar-te a tu mateix fent de cada èxit un pas i de cada pas un èxit.
No és tan important el resultat com el procés fins a arribar a ell i, recordeu. La categoria absoluta comença als 24 anys. NO HI HA PRESSA...

No hay comentarios:

Publicar un comentario