miércoles, 24 de noviembre de 2010

NOVETATS NOVEMBRE

Estimats pares/mares/alumnes, vos vullc informar d'unes quantes novetats que van a aplicar.se a partir d'esta setmana.

- CICLISME

1) Degut a les diferents acostaments entre l'escola i la empresa Sueca Parc, els més menudets de l'escola , el GRUP 1 (Nascuts 2005 i 2006), pasaran a fer les seves classes, de l'antic gimnàs de l'institut, a un recinte tancat a Sueca Parc, més en concret el que anteriorment era IZI. És un lloc molt més gran, i cobert, i en bones condicions, i que fins que no es fique cap empresa, Sueca Parc ens el cedix. També el gastarem per a quan faça mal oratge per al GRUP 2.
Així que a partir d'aquest divendres , les classes seran allí.

2) Degut a les diferents negociacions amb l'Ajuntament de Cullera, el GRUP 3, els més majors, pasen a fer les seves classes a un circuït dissenyat entre la policía de Cullera, el propi Ajuntament i l'escola. Així , a partir d'ara , la gent d'aquest grup, donarà les seves classes de ciclisme , començant al pàrquing del cementeri de Cullera.


- RIFA

1) Des de la direcció de l'escola, i degut a la mancança de patrocinadors, i la falta de material tant esportiu com de roba , i per tal de facilitar l'economia familiar en la compra de les diferents equipacions, hem pensat en fer una rifa d'una bicicleta, amb la qual ja hem arribat a un acord amb Bicicletes Guzman de Cullera, el qual ens dona per a aquest sorteig, una fabulosa btt Giant. La idea és , que cada xiquet/a, venga 10 paperetes a 2€ cada papereta. En breu , vos donarem més notícies.
Els mestres també ajudarem en la venta d'aquestes paperetes, que esperem siga un èxit.

- CARNETS JOCS ESPORTIUS

1) Renovació. Per a aquells que tingau el carnet dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, per favor, comenceu a donar.los a Paco Selfa ( els dels anys 98-99-2000), i a Voro March (els dels anys 2001-2002-2003-2004)

2) Nous Carnets. En breu, també farem un dia de fotos, on els farem fotos-carnet a tots els xiquets , per a les llicències.


Si que pregaria, si podeu fer arribar totes estes novetats a tots els pares/mares/tios/iaios que tingau amistat , per a que no hi hagen confusions.
Atentament
Jose.

1 comentario:

  1. Ens alegrem tots d'aquest canvis, sobretot per als mes menuts. Gracies a tots els que han pogut mediar per a que passen a millors condicions.

    ResponderEliminar