sábado, 24 de diciembre de 2011

Marató solidària contra el càncer

Avuí, el nostre esport ha donat una lliçó de solidaritat amb la celebració d'una marató solidària contra el càncer en la piscina de Guadassuar on, tota la recaptació ha anat íntegrament en favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Guadassuar.

I els nostres Bitxets han sigut un dels protagonistes de l'acte. Per a nosaltres, és molt important, a banda de crear bons esportistes, intentar aportar allò que puguem a la seua formació integral com a persones i, hem pensat que els valors que poden adquirir amb este tipus d'iniciatives poden aportar molt als nostres joves triatletes.
Paco Cortés, entrenador en pràctiques de la nostra escola, ha sigut un dels organitzadors principals de l'esdeveniment al qual han acudit els clubs de Guadassuar, Algemesí i Carlet, a més a més, del CTCullera i els Bitxets que, una vegada més han demostrat que tenen un gran futur per davant doncs, tot i la seua edat, en cap moment han estat per baix del nivell de natació dels majors (més bé al contrari). Recordem que la marató consistia en fer relleus de 100 metres durant 3 hores seguides.

Xavi, Mar i Arantxa han fet les delícies de tots els majors que comentaven la seua tècnica de natació i els seus registres que, cal destacar que han estat sempre per baix de 1'40'' en el cas de Mar i per baix de 1'50'' en els de Xavi i Arantxa. I, el més destacable de tot ha sigut que han mantingut un ritme constant en totes les repeticions. A més a més, encara els sobrava energia per a "humiliar" al seu entrenador Víctor, nadant al seu costat quan li tocava a ell la repetició i tenint temps per a fer-li brometes, saludar-lo per baix de l'aigua, etc. mentre ell anava tirant el fetge... La veritat és que és tot un honor veure com els teus deixebles van superant-te.....

Ha sigut molt entranyable per a tots poder aportar el nostre granet d'arena per a esta associació que, no ho oblidem, ajuda a moltes persones a lluitar contra una malaltia que no fa distincions entre edats, sexes ni classes socials. Tots podem algun dia necessitar del recolzament d'este tipus d'associacions.

Per tant, enhorabona a tots els qui han estat presents i que han fet que finalment, s'hagen pogut replegar 700 € per a la causa.

Com ha dit Arantxa només acabar: "Si l'any que ve es fa, torne!!!!".

2 comentarios:

  1. Enhorabona a tots en aquesta participació , contra un mal, en el que tots ens podem vore implicats.
    Un altre 10 per als Bitxets, que ratifiquen perque són la millor escola de la CV.

    ResponderEliminar
  2. Gran iniciativa, sí senyor. Per cert Víctor, l'hauré de posar a nòmina? Veig que redacta molt bé. Jejejejejejee. Bon Nadal a tota la família Bitxets!!!!

    ResponderEliminar